وب سایت آموزشی خانومها

وب سایت آموزشی خانومها


ماهی شکم پر

 
مواد لازم:
ماهي بدون تيغ و پوست‌‌كنده= 900 گرم
سبزي شاهي=50 گرم
مغز تخمه آفتابگردان= دو قاشق غذاخوري
سير ساطوري شده= يك حبه
پنير چدار رنده شده = 30 گرم
روغن‌زيتون= شش قاشق غذاخوري
آبليمو= سه قاشق غذاخوري
فلفل‌دلمه‌اي رنگي= دو عدد
پياز قرمز خلالي شده= يك عدد
كدو سبز حلقه شده= دو عدد
پودر آويشن= نصف قاشق چايخوري
نمك و فلفل‌سياه= به ميزان لازم
طرز تهیه:
سينه‌ ماهي را شكاف داده و تيغ‌هاي آن را جدا كنيد.شاهي، تخمه آفتابگردان، سير، پنير، سه قاشق غذاخوري روغن‌زيتون و يك قاشق غذاخوري آبليمو را در دستگاه غذاساز به صورت پوره در‌آوريد ودرون شكم ماهي را با آن پر كنيد. مي‌توانيد از فيله بدون استخوان استفاده كرده و اين خمير را لاي دو فيله قرار دهيد و آن را با نخ محكم و تميز ببنديد تا جدا نشوند. روي ماهي آماده شده نمك و فلفل بزنيد.فلفل‌ها را به صورت خلالي درشت خرد كنيد و به همراه كدو و پياز، كف يك قابلمه بريزيد. روي سبزي‌ها، روغن‌زيتون، آبليموي باقيمانده، نمك و فلفل بزنيد و آويشن بپاشيد. ظرف سبزي‌ها را درون فر خاموش بگذاريد، سپس آن را با دماي 220 درجه سانتي‌گراد يا 440 درجه فارنهايت روشن كنيد و اجازه دهيد غذا20 دقيقه در فر بماند. سپس ماهي را وسط سبزي‌ها گذاشته و سطح آن را به روغن‌زيتون آغشته كنيد، در ظرف را ببنديد و آن را 20 تا 25 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: کارشناس مسائل خانه و خانواده ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 خرداد 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , khanoomha.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com